Nathalie’s Frietpaleis FRIETMOBIEL

DÉ MOBIELE FRITUURWAGEN voor al uw feesten en evenementen!

Nathalie’s Frietpaleis stilt de honger met lekkere frietjes! Al sinds mijn 16de draai ik mee in het frituurwereldje. Eerst onder de vleugels van mijn ouders in Frituur ’t Smoske om dan in 2018 de frituur om te dopen naar Nathalie’s Frietpaleis.

In mei 2016 werd de naam ‘Nathalie’s Frietpaleis’ reeds gebruikt voor de mobiele frituurwagen. Het idee om een frituurwagen te beginnen vond haar oorsprong bij Bocholt carnaval. Dit was zo leuk en had zoveel succes waardoor ik 2 jaar later Nathalie’s Frietpaleis opstartte met mijn eigen frietmobiel.

Naast de vaste frituur in Lozen kan u dus ook op locatie genieten van de lekkerste frietjes en snacks. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en de friet wordt steeds 100% vers voorgebakken. De mobiele frituurwagen kan op elke locatie en voor elke gelegenheid. Dus als u iets te vieren heeft (trouw, communie, buurtfeest, schoolfeest, opendeurdag, pensioen, personeelsfeest, …) en u geen zin heeft om zelf uren achter het fornuis te staan dan heb ik de oplossing voor u: reserveer deze mobiele frituur van Nathalie’s Frietpaleis!